Handelsbetingelser

Betaling

Ostebord.dk modtager betaling med Dankort/VISA/Dankort/Mastercard/
Viabill. Betaling vil tidligst blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Ostebord.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Læs mere om dette her 
 

Reklamationsret

Ostebord.dk yder reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Varen er udstyret med batchnr. i form af en holdbarhedsdato. Der bør refereres til denne ved henvendelse til Ostebord.dk. Reklamationsretten dækker ikke fejl og skader, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert håndtering. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Ostebord.dk inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Ostebord.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. 

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

E-mail: Tobias@ostebord.dk

Husk den gode tone, jeg vil gøre mit ypperste for at gøre dig tilfreds igen som kunde. og endnu engang vil jeg takke dig for at større dansk iværksætteri. 
 

Refusion 

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Ostebord.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen (ekskl. returporto) til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.

 

Persondatapolitik

 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Ostebord.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på Ostebord.dk er Tobias Rasmussen, Stifer 
  
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand
  
Som registreret hos Ostebord.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: tobias@ostebord.dk

 

Dit abonnement er på pause, dette er et preview